AKSARAY / MERKEZ - Kanber Zeynep Demir Ortaokulu

Ara

Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında velilerimizle ''Renkli Çizmeler'' kitabını okuduk ve etkinlikler yaptık.

Ara

Bakanlığımız Ortaöğretim Genel Müdürlüğünün ''Dilimizin Zenginlikleri Projesi'' kapsamında okulumuzda gerçekleştirilen il geneli ''Yunus Emre Şiirleri Okumaları En İyi Cümle Afiş Yarışması'' gerçekleştirilmiş olup komisyonumuz tarafından yapılan değerlendirme sonucunda 8-C sınıfı öğrencisi Hediye Nur Gökoğlan isimli öğrencimizin çalışması birinci seçilerek 18 Aralık 2023 tarihinde yapılacak  bölge değerlendirme komiyonununa gönderilmiştir.

Ara

Bakanlığımız Ortaöğretim Genel Müdürlüğünün ''Dilimizin Zenginlikleri Projesi'' kapsamında okulumuzda gerçekleştirilen il geneli ''Sözlük Tasarım Yarışması'' gerçekleştirilmiş olup komisyonumuz tarafından yapılan değerlendirme sonucunda 5-A sınıfı Öğrencisi Feyza Naz PINAR isimli öğrencimizin çalışması birinci seçilerek bölge değerlendirme komiyonunda yarışmaya hak kazanmıştır.

Ara

Okulumuzda Yerli Malı Haftası kutlandı. (5. Sınıflar)

Ara

Okulumzda Sıfır Atık Projesi Eğitimi yapıldı.

Ara

Okulumuzda Yerli Malı Haftası kutlandı. (7-8. sınıflar)

Okulumuzda 24 Kasım Öğretmenler Günü Programı düzenlendi.

Okulumuz da 10 Kasım Atatürk'ü Anma Programı düzenlendi.

Aksaray Belediyesi tarafından öğrencilerimize çorba ve lokma dağıtıldı.

Ekm

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı okulumuzda büyük bir coşkuyla kutlandı.

Ekm

Okulumuz öğrencilerinin trafik kurallarına uyumu noktasında eğitim alması ve daha bilinçli bir birey olabilmeleri adına Aksaray Trafik Eğitim Merkezine gezi düzenlendi.

Ekm

2023-2024 Eğitim ve Öğretim yılı Okul Aile Birliği Toplantısı yapıldı.

Ekm

8. Sınıf öğrencilerimiz Aksaray Belediyesinin düzenlemiş olduğu geleneksel  5. Kitap Günlerine gittiler.

Ekm

Okulumuz da Acil Tahliye Tatbikatı yapıldı.

Eyl

15 Temmuz 2016 gecesi büyük bir darbe girişimiyle karşı karşıya kalan Türkiye, kahraman milleti ve devletiyle omuz omuza verdiği direniş ve mücadeleyle tüm dünyaya örnek teşkil etmiştir. Türk demokrasisini hedef alan bu hain girişim, Türk halkının destansı direnişiyle geri püskürtülmüştür. Okulumuzda 15 temmuz gecesini bir nebze olsun hatırlamak ve o gece ki şehitlerimizi anmak için öğrencilerimiz tarafından coşkulu bir program düzenlenmiştir. Emeği geçen öğrencilerimize ve Hatice İNCE öğretmenimize teşekkür ediyoruz.