AKSARAY / MERKEZ - Kanber Zeynep Demir Ortaokulu

Nis

Okulumuzda düzenlenen ''Minik Eller, Büyük Hayaller'' Etkinlikleri kapsamında Resim Yarışmasında birinci olan 5-B sınıfı öğrencimiz Züleyha Nur DARILMAZ ve şiir yarışmasında birinci olan 6-B sınıfı Emir Aziz DEMİRCİ'ye ödülleri törenle verildi. Ayrıca okulumuzda ''Minik Eller, Büyük Hayaller'' Etkinlikleri kapsamında fidan dikimi yapıldı.

Nis

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı okulumuz da coşkuyla kutlandı. Programın hazırlanmasında emeği geçen tüm öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Nis

Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında okulumuzda '’Bu Nedir?’' etkinliği düzenlenmiştir. '’Bu Nedir?’' etkinliği öğrencilere son harfi verilen varlıkları, eşyaları ve kavramları ipuçlarıyla bulunmasını amaçlayan bir alıştırmadır. Bu etkinlik, öğrencilerin dikkatlerini toplamalarına, analitik düşünme becerilerini kullanmalarına, problem çözme becerilerini geliştirmelerine ve kelime dağarcıklarını geliştirmelerine yardımcı olur. Aynı zamanda eğlenceli ve rekabetçi bir öğrenme deneyimi sunar.

Nis

Öğrencilerimiz okul bahçesine fidan diktiler.

Mrt

Mart ayında Dilimizin Zenginliği Projesi kapsamında öğrencilerimizle ''Söyle Çiz'' ve ''Kelimeleri Temalar Bağlamında Ayrıştırma'' etkinlikleri yapıldı.

Mrt

Ramazan ayı dolayısıyla okulumuzda davul eşliğinde ''Mani Etkinliği'' gerçekleştirldi.

Mrt

Okulumuzda 12 Mart İstiklal Marşımızın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma Günü programı düzenlendi.

Şbt

Dilimizin Zenginlikleri Projesi 'Kültürel Öğelerimiz' kapsamında Anasınıfı Öğrencilerimiz Aksaray Kültür Evini ziyaret ettiler.

Ock

Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında okulumuzda yapılan "Anahtar Kelimelerle Hikaye Anlatma Yarismasi"ile öğrencilerimizin dilin zenginliklerini tanımaları ve kültürün taşıyıcısı olan değerlerimizi benimsemeleri amaçlanmıştır.Proje dahilinde dereceye giren öğrencilerimizi tebrik ediyoruz.

Ara

Okulumuzda Kubbetüssahra Maket Yarışması düzenlendi. Yarışmamıza güzel bir katılım sağlandı. Yarışmaya katılan öğrenciler ve dereceye giren öğrenciler güzel ödüller ile ödüllendirildi. Okulumuz Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmeni Hatice İnce, Filistin'de yaşanan zulme sessiz kalınmaması gerektiğini vurgulayarak öğrencileri bu konuda daha duyarlı olmaya davet etti. Maketler bir hafta boyunca okulumuz koridorlarında sergilenecektir. Emeklerinden dolayı Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmenlerimiz Kübra Sultan NUHAY'a ve Hatice İnce'ye teşekkür ederiz.

Ara

Dilimizin Zenginliği Projesi kapsamında öğrencilerimizle ''Lezzetli Meyveler'' kitabını okuduk ve etkinlikler yaptık.

Ara

''Dilimizin Zenginlikleri Projesi'' kapsamında okulumuz panolarını hazırladık.

Ara

Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında velilerimizle ''Renkli Çizmeler'' kitabını okuduk ve etkinlikler yaptık.